OVER ONS

Bij bouwkundig adviesbureau Willigenburg kunt u terecht voor deskundig, onafhankelijk en persoonlijk advies over bouwkundige vraagstukken, in de meest brede zin van het woord.Van bouwkundige keuringen en meerjarenonderhoudsplannen(MJOP) tot persoonlijk advies en begeleiding bij bouwkundige geschillen.

Keuringen

PARTICULIER & ZAKELIJK

Wij zijn er zowel voor de particuliere als voor de zakelijke markt. Zo voeren we aan-en verkoopkeuringen uit voor particulieren en begeleiden wij hen bij bouwkundige geschillen. Ook werken we voor makelaars, verzekeraars, advocaten en vastgoedeigenaren.

Bekijk de ervaringen van onze particuliere en zakelijke klanten.

Lees hier

GESPECIALISEERD IN MONUMENTALE PANDEN

Onze adviseurs beschikken over een stevig fundament aan ervaring in de branche. Hierdoor kunnen we voor iedere vorm van vastgoed deskundig advies geven voor bouwkundige vraagstukken. Onze wortels liggen stevig verankerd in de wereld van monumentale panden en oude gebouwen. Zo stevig dat we van een specialisatie kunnen spreken. Benieuwd wat wij voor uw oude pand kunnen betekenen? Laat uw naam en telefoonnummer achter, wij nemen contact met u op.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

CENTRAAL GELEGEN WERKGEBIED

Wij zijn centraal gevestigd. Daarom zijn wij in staat om snel te kunnen schakelen.

Wel zo overzichtelijk voor ons, wel zo praktisch voor u!

Contact

Meer informatie ontvangen?

Willigenburg