UW MJOP DOOR WILLIGENBURG

Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP) voor particulieren, aannemers, makelaars en vastgoedeigenaren. Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk.

Een MJOP is essentieel voor het in conditie houden van uw (monumentale) pand of woning. Wij nemen het proces van inspecteren, inventariseren, indexeren, rapporteren en begroten voor onze rekening.

Op basis van de rapportage inclusief begroting heeft u een volledig en betrouwbaar inzicht in de onderhoudswerkzaamheden en de daaraan gekoppelde kosten, zoals wij deze in een door ons aangegeven periode noodzakelijk achten.

Planmatig Onderhoud met een hoofdletter ‘P’ en een hoofdletter ‘O’, omdat geen gebouw hetzelfde is en iedereen een persoonlijk pakket aan eisen en wensen heeft werken we bij Willigenburg altijd op basis van maatwerk.

Willigenburg altijd op basis van maatwerk. Laat ons contact met u opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA. Bekijk het privacybeleid en de gebruikersvoorwaarden van Google.

VOORDELEN VAN ONZE MJOP’S

  • Deskundig, onafhankelijk en persoonlijk
  • Altijd maatwerk, geen standaard MJOP
  • NEN 2767 – gecertificeerd
  • Mogelijkheid tot snel schakelen door centrale ligging
  • Gespecialiseerd in monumentale panden en oude gebouwen

Klantervaring

WAT WIJ VERDER VOOR U KUNNEN BETEKENEN

Bij bouwkundig adviesbureau Willigenburg bent u aan het juiste adres voor bouwtechnische inspecties. U kunt bij ons terecht voor keuringen ten behoeve van alle mogelijke bouwkundige vraagstukken zoals NHG rapportages en aan-en verkoopkeuringen.

Keuringen

Bij bouwkundig adviesbureau Willigenburg bent u aan het juiste adres voor bouwtechnische inspecties. U kunt bij ons terecht voor keuringen ten behoeve van alle mogelijke bouwkundige vraagstukken zoals NHG rapportages, opleverkeuringen en aan-en verkoopkeuringen.

Meer over keuringen

Meer over Willigenburg

Bij bouwkundig adviesbureau Willigenburg kunt u terecht voor deskundig advies bij al uw bouwkundige vraagstukken.

Over ons

Meer informatie ontvangen?

Willigenburg