Richard van Dolder

"Bij Drieklomp Makelaars en Rentmeesters hechten wij waarde aan expertise en een “no nonsens” werkwijze. In ons werkveld hebben we dagelijks te maken met bijzondere boerderijen, historische buitenplaatsen, rijksmonumenten en ander cultureel erfgoed. Daarbij hebben we vaak te maken met vraagstukken aangaande de bouwkundige staat. Hiervoor schakelen wij, naar volle tevredenheid, bouwkundig bureau Willigenburg zeer regelmatig in. Tevens bevelen wij Willigenburg vaak aan, bij relaties van ons."

www.drieklomp.nl

Jacqueline van Hell-Ravenhorst

"Bouwkundig Adviesburo Willigenburg staat bij ons bekend als een partij met veel kennis van zaken en een duidelijke uitleg. Afspraken kunnen vrijwel altijd op korte termijn worden ingepland tegen een heel redelijk tarief. Het uitgewerkte rapport is vaak al binnen 2 werkdagen in huis! Kortom, een fijne en betrouwbare partij om mee samen te werken! - Makelaardij Luckerhof"

www.luckerhof.nl

Hans en Leona uit Hoofddorp

"Het hele proces is ons uitstekend bevallen. Van de maatwerk benadering in de beginfase tot aan de overzichtelijke en, belangrijker nog, volledige bouwtechnische rapportage. We wisten precies waar we aan toe waren bij de uitbouw van onze woning."

Sandra en Jan-Willem uit Baarn

"Op basis van het taxatierapport dat Willigenburg voor ons opstelde werd de NWWI-aanvraag zonder problemen goedgekeurd. Nu kunnen we verder bouwen aan het huis van onze dromen!"

Arthur uit Amstelveen

"Ik heb Willigenburg ervaren als een zeer betrouwbare samenwerkingspartner. Het wil als aankoopmakelaar nog weleens gebeuren dat ik heel snel moet schakelen om mijn klanten van dienst te kunnen zijn. Bij Willigenburg kunnen ze hier moeiteloos in mee."

Zorgeloos genieten in je nieuwe huis

Meer informatie ontvangen?

Willigenburg